Merhaba; benim ki sanırım 1 teklifi andırıyor. Para koymayı şu an düşünmem :) ama para değerinde 14 yaşında haber/bilgi/makale sitem var. da/pa: 30/46 .. ben bu değerleri yazdığımda herkes ay da adsenseden 4K 5K kazanırsın diyor. Ben diyorum ki buyur bana ay da 1,5 K adsenseden gelir ver. Sen istersen 10 K kazan gözüm kalırsa kahrolayım :).. adsenseden kazanç kısmını asla beceremedim, böyle bi beceriniz var ise ve ilgilenirseniz dm yazabilirsiniz. yoksa sizi de oyalamış olmayayım. Şimdiden ofis işinde bol şans..
Haber sitesi ile uğraşılmaz hocam ya...
Günde 1 saat çalışarak aşağıdaki şekilde kazanıyorum manuel olarak, Pinterest işi farklı. Ben burda 1 yıldır söylüyorum.
[/QUOTE] 46 yaşındayım, abi nasihatı gibi düşün. boşver ofisi falan. 1 saat yerine sabah 10 akşam 16 arası çalışsan. 6 saat eder, günlük para gösterdiğin paraya göre ciddi rakama ulaşır. şahsen ben bunu becerebilsem, inan ki 2 kızım üniversite okuyor 24 saatin yaklaşık 16-17 saati yardırırım :) hayatta durmam, 16-17 saat çalışmayla kesin bir de yazlık alırım... boş durma gençsin. ofis açmanın sana karı sıfır olacak bence. çünkü ofis bile açsam internet almayayım cep telefonumda var diyorsun :) küçükte düşünmemelisin. tabii ki başarın için tebrik ediyorum, amacım seni desteklemek, köstek değil. ama dediğim gibi otur starbucks'a yardır... :)