Merhaba; benim ki sanırım 1 teklifi andırıyor. Para koymayı şu an düşünmem :) ama para değerinde 14 yaşında haber/bilgi/makale sitem var. da/pa: 30/46 .. ben bu değerleri yazdığımda herkes ay da adsenseden 4K 5K kazanırsın diyor. Ben diyorum ki buyur bana ay da 1,5 K adsenseden gelir ver. Sen istersen 10 K kazan gözüm kalırsa kahrolayım :).. adsenseden kazanç kısmını asla beceremedim, böyle bi beceriniz var ise ve ilgilenirseniz dm yazabilirsiniz. yoksa sizi de oyalamış olmayayım. Şimdiden ofis işinde bol şans..
Haber sitesi ile uğraşılmaz hocam ya...
Günde 1 saat çalışarak aşağıdaki şekilde kazanıyorum manuel olarak, Pinterest işi farklı. Ben burda 1 yıldır söylüyorum.
[/QUOTE]
selcuksofta benim şuan yaptığım illegal olabilir, ben benim cebimden ve oğlumun geleceğinden çalınan maddi ve manevi tutarı geri almaya çalışıyorum.
Reelde veya sanal ortamda legal olarak kazanmak neredeyse imkansız. Tüm köşe başlarını illegal yollarla birileri tutmuş.
Birileri benim paramla sarayda sefa sürerken, oğlumun geleceğinin çalınmasına göz yumamam.
Hiç kimse masum değil !
dur şimdi siyaset yapmayalım, forumdan atılmayalım. o konu hepimizin belkide ortak kaygısıdır. zaten genç zannettim seni, yaş 36'ymış. Allah yolunu açık etsin, işin zor. Bol şans. Ama günlük 18-20 TL kazanç gösterdin ya bence günde 1 saat ile çok güzel para tebrik ederim. Reelde veya sanal ortamda legal olarak kazanmak neredeyse imkansız. Tüm köşe başlarını illegal yollarla birileri tutmuş.
Birileri benim paramla sarayda sefa sürerken, oğlumun geleceğinin çalınmasına göz yumamam.
Hiç kimse masum değil !