Browland adlı üyeden alıntı

46 yaşındayım, abi nasihatı gibi düşün. boşver ofisi falan. 1 saat yerine sabah 10 akşam 16 arası çalışsan. 6 saat eder, günlük para gösterdiğin paraya göre ciddi rakama ulaşır. şahsen ben bunu becerebilsem, inan ki 2 kızım üniversite okuyor 24 saatin yaklaşık 16-17 saati yardırırım :) hayatta durmam, 16-17 saat çalışmayla kesin bir de yazlık alırım... boş durma gençsin. ofis açmanın sana karı sıfır olacak bence. çünkü ofis bile açsam internet almayayım cep telefonumda var diyorsun :) küçükte düşünmemelisin. tabii ki başarın için tebrik ediyorum, amacım seni desteklemek, köstek değil. ama dediğim gibi otur starbucks'a yardır... :)


Öneriniz için teşekkür ederim. Yapabilsem gerçekten yapacağım. Ev hayatı faklı, eşim başka şey istiyor, oğlum oyun istiyor. Kahvaltıyı 11 de yapıyoruz, gece geç yatıyorum çünkü ikide bir konsantrasyonum bozluluyor.

Şunu ciddiyetle söylüyorum, pinterest üzerinden kazanmak kolay. Ben çok çok özel bir şey yapmıyorum.

Konu açıyorum, resim ekliyorum, pinterestte paylaşıyorum hepsi bu.

Bu arada ben de 37 yaşındayım.[/QUOTE] öyleymiş pinterest olan kolaymış, ama tam emek verdin diyelim, küt kapanıp gidiyormuş askı oluyormuş vs... o benim yapıma uygun değil, üzülürüm, ağlarım :)) yoksa illegal değildir, sonuçta orda da esas olan paylaşmak, herkes pinterest diyor, pin to pin diyor... elinde bu bilgi varken, o işi de engelletmeden bizim Türk kardeşlerimiz saldır boşluktan yararlan :) örnek şu an Twitter her saniye her hesabı askıya alıyor, 750 tane twitter hesabım vardı şu an 7-8 tane kaldı.