-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Browland adlı üyeden alıntı
selcuksofta ofis konusunu bir sorayım belediyeye.
Manuel yapacaksan, yapabilirim dersen domain host yetiyor. Pintereste gir insanlar nasıl site açmış, hangi katrgoride açmış, kaç görğntülemeleri var ona göre gir. Dur hatta benim datalardan bir örnek hesap bırakayım buraya... işte böyle site açacaksınız.
https://pin.it/h3brwcoco6ga6m
benimde pinterest'im 85,07 K gösterim almış, ama siteme ziyaretçi çok az gelmiş, pinterest ilginç bir yer
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
blogger
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
61, (%100)
Browland adlı üyeden alıntı
selcuksofta siz pinteresti tam anlamamışsınız.
Bakın sadece 1 pinin 2 aylık istatistiğini koyuyorum.
Sonuçta ne olmuş, benim 1 pinim 2.4 m gösterim alıp 5.7k kişi tarafından paylaşılmış ve siteme 2 ayda 4.7k ziyaretçi gelmiş. To yüzde 2.5 tbm 0.8 lira
4800x2.5/100x0.8=96 tl sadece 1 resim para kazandırmış bana.
Ve dün toplamda şu kadar kazanmışım.
Anladım şimdi, siteye ziyaretçi gelmiş ama sonuçta. Bende siteye ziyaretçi gelmiyor. İlgi çekici paylaşımım yok. Sizin iş zor. Bana yazmak daha kolay geliyor. Hayatta beceremem Pinterest'i. Siteye ziyaret önemli, Twitter'de de benim bazı twitlerim milyon görüntülenme almış, ama yine de siteye tıklama, bağlantı tıklaması 3-5-10. O yüzden benim ki olmamış. Sizin ki farklı beceri. Mesela demin gösterdiğiniz sitede mobilya idi ben hayatta bağlantıya tiklamazdim,çünkü bana mobilya lazım değil gibi. İlgi çekici resim ve konu buldumu olur buna lafım yok tabi. Dediğim gibi tekrar tebrikler.