Merhaba, yaptığım işin aşırı yoğun olması sebebiyle yanıma 1-2 yardımcı alacağım. Önceliğim paraya önceliği olanlar olmayacak. Daha çok yeni şeyler öğrenmek isteyenler, bu işi öğrenirken de bir yandan da cep harçlığını çıkartmak isteyenler tercihimdir. Zaten çok yorucu işler verilmeyecek. Verilen işlere göre haftalık cep harçlığı gönderilecek. Bunun yanında Dijital Pazarlama ve Seo konusunda bu arkadaşlarımız birçok şey öğrenme şansını elde edecek. Güzel bir uyum yaşanırsa kim bilir ileride sigortalı çalışanımız olmak kaydıyla birlikte çalışabiliriz.

Başvurular sadece özel mesaj yoluyla yapılacak. Özelden ulaşan olursa engellemekten çekinmem. Forumda uzun süre üyeliği bulunan, tutarlı bir üyelik geçmişine sahip olanlar tercihim olacak.

Başvurmak için özel mesaj atmanız yeterlidir. Skype adresinizi belirtmeyi unutmayın.

Verilecek işlerde koordinasyon yeteneği, işleri kategorize edebilme yeteneği ve insan ilişkilerinde yeteneği olan öğrenci arkadaşlarımızı bekliyorum.

Detay alabilir miyim, ne iş yapılacak diye mesaj atmayın, cevap vermeyeceğim. Yukarıdaki yeteneklere sahipseniz vereceğim her işi rahatlıkla yapabilirsiniz. Skype adresinizi belirtmeyi unutmayın.

KURALLAR

Başvuru ilk açık olduğu zaman çok sayıda kişi başvurmuştu, bu yüzden herkese dönüş yapamayacağım. Bu yüzden olumlu olumsuz dönüş yapmam için mesaj atmayınız, atmanız halinde olumsuz bir intiba oluşturacağınızı bilmenizi isterim.

Yeni üye olanları maalesef değerlendirmeye almıyorum, güvenilir olup olmadığınız profil geçmişinizle sınırlı. Tutarlı üyelik geçmişine sahip üyelikleri değerlendiriyorum sadece.

AŞAĞIDAKİLERDEN BİRİNE SAHİPSENİZ BAŞVURUNUZU BEKLİYORUM

Sabahın erken saatlerinde uyanıp öğlene kadar boş bir alanınız varsa
Gece yarısından sabaha kadar hiç uyumuyorsanız ( başvuru için uyumam mantığıyla yaklaşmayın, örneğin 2.öğretimsinizdir o yüzden sabahlıyorsunuzdur o zaman başvuru yapabilirsiniz. Başvuru esnasında bu dikkate alınacaktır )