Arkadaşlar selamünaleyküm. Herkese merhabalar. Wordpress Astra tema yükledim . Açıkçası 1 haftadır bu işin içine girdim kendi web siteme kendim uğraşmak istedim birazcık ama ne bi kod bilgim var ne bir tecrübem. Bilgili arkadaşlardan tecrübe edinmeye çalışıyorum. Bugün yine bilgi almak adına sorumu sormak istiyorum;
1- Contact Form 7 hatası alıyorum email gönderilmiyor (SMTP ayarlarından olduğu söylendi ama o ayarlardan anlamıyorum)
2-Yeni kurduğum Astra temada footer altında kalan beyaz boşluk mevcut.
Baştada belirttiğim gibi kod bilgim flan yoktur yalın bir dille bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teamweaver ile uzaktan yardım Yahut ücret karşılığı yapabilecek birileri varsada saygı duyarım bu konuda. Teşekkürler şimdiden ve saygılar.
Bu gibi sorunları çözmek için ekran görüntüsü ve link eklemeye çalışın ki çözüm önerileri daha doğru olsun
smtp ayarları için; contact form u düzenleye tıklatın. 2. sekmeyi açın ve orada istenilen alanlara mail adresinizi yazın. Footer için Bileşenleri inceleyin, orada footer için aktif etmeniz gereken widgetler olmalıdır. Eğer kullanmak istemiyorsanız, footer alanına ana sayfanızda iken sağ tık ile "öğeyi denetle/incele" yapın ve kısa kodu bulmaya çalışın (footer_div gibi) Görünüm/Tema düzenleme footer.php içerisinde bulduğunuz fonksiyon adını aratıp bulun ve silin. Ctrl+f5 ile sayfa yenilemesi yapıp istediğiniz sonucu erişip erişmediğinizi gözlemleyin.
Dikkat: footer.php içerisinde sildiğiniz kodu mutlaka biryere not edin. geri yüklemeniz gerekebilir...
Yorumunuz için teşekkür ederim link bırakmayı unutmuşum özür dilerim nuprom.com. Footer kullanmak istiyorum fakat aradaki boşluğu çözemedim . Ayrıca ek olarak concat form bölümünde gereken bilgiler eksiksiz bi şekilde dolduruldu. Ona rağmen hata alıyorum
Yorumunuz için teşekkür ederim link bırakmayı unutmuşum özür dilerim nuprom.com. Footer kullanmak istiyorum fakat aradaki boşluğu çözemedim . Ayrıca ek olarak concat form bölümünde gereken bilgiler eksiksiz bi şekilde dolduruldu. Ona rağmen hata alıyorum
Footer kısmını, Ana sayfayı ELementor ile açtıktan sonra orada kullanmak istediğiniz, adres, hakkımızda, linkler gibi widgetleri ekleeybilirsiniz.
Contact form düzenle kısmında 1 ve 2 sekmedeki kodları paylaşın. Muhtemel bir küçük hatanız var.
iletişim sayfasında Send butonu görünmüyor, Hover ı kapatmalısınız.
Dostum merhaba. ilk olarak host servisinin php mail servisi kapalıdır güvenlik için. Wordpress eklentisi olan WP Mail SMTP eklentisini kur. Cpanel üzerinden bir mail hesabı aç, sonrasında WP Mail SMTP eklentisinin ayarlarına gel From Email : email adresin From Name : İletişim sayfasından mesaj geldiğinde gözükecek isim Mailer bölümünden Other SMTP seç SMTP Host : mail.siteadresin olacak Encryption : Eğer sitende Ssl varsa ss seç yoksa tls Authentication: ON YAP SMTP Username: Cpanelden kayıt yaptığın e posta adresin SMTP Password: cpanel üzerinden kayıt yaptığın eposta adresinin şifresi. NOT : SİTEYİ KURARKEN HANGİ MAİL ADRESİYLE KURDUYSAN ORAYA İLETİŞİMDEKİ MESAJ GELECEKTİR. Eğer bilmiyorsan: Ayarlar >> Genel >> Yönetim e-posta adresi :