Herkese selamlar dostlar,
Aklımda 2 adet proje var ve bu projeleri hayata geçirmek için bilmediğim bazı konuların aydınlanması gerekiyor. Aşağıya sorularımı yazacağım konu ile alakalı bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
1- İki projemden biri yürümekte olduğum mesleğim (sağlık personeliyim) ile ilgili Türkçe içerikli olacak diğeri ise anne-bebek-çocuk konulu ingilizce içerikli olacak. İlk sorum hangi projeyle daha ileri gidebilirim? (Derdim 3 günde zengin olmak değil, uzun vadede küçükte olsa getirisi olsun)

2- Daha önce site açmışlığım var ama blogger üzerinden falan yada godady web site sihirbazı ile hazır kurulum yaptığım için detay konusunda çok eksiğim var. 2. Sorum da sizce domain + hosting + temayı ayrı ayrı mı alayım yoksa bunların hepsini tek elden temin edip hazır kurulum şeklinde satan siteler var oradan mı alayım? (Reklama girer diye site ismi vermiyorum ama şuanda güvenilirliğine inandığım bir sitede 1 yıllık domain + sınırsız trafik hosting ve wp tema 400-500 arası ₺)

3- Bu soru biraz formalite olacak ancak merak ediyorum. Özellikle ingilizce içerikli projem için başka sitelerden kopyala + yapıştır ile makale almak mantıklı olur mu? Sorun yaratır mı? Formalite demem kesinlikle özgün çalışacağım ama yinede bilmek istiyorum.

Wmaraci sayesinde birçok soruma yıllardır cevap buldum çok şükür bunlara da bulacağıma inanıyorum. Şimdiden çok teşekkür ederim iyi forumlar...