sedatuzuntr adlı üyeden alıntı
birçok sayfa admini olarak şunları söyleyebilirim ilk başlangıç için size ;videolarda sayfa adınız var + puan
açıklamalar harika + puan
bunlar şimdilik yeterli :)
şimdi dediklerimi uygulayıp takipçi kasmanızda
şuan için 5 video yeterli takipçi kasıp izlenme yükselirse sayfada o zaman paylaşınız hatta +50 takipçide paylaşım yapın
sayfalara yazın
ve şöyle bir fikir sunayım ; günlük tavsiye film önerisi verebilirsin ve yorumlarda bugünlük film önerimizi yaptık sayfamızı ziyaret ederek öğrenebilirsiniz vs vs gibi cümleler yazabilirsin .
genellikle başlangıç için komedi filmlerinden kesitler almak daha iyi olur bence mesela kolpacino filmi kaç yıllık film ama ben hala seve seve izliyorum ve bazen denk geliyor videolar hoşuma gidiyor beğeniyorum bu şekilde düşünün olayı
öncelikle, değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. ve evet söylediğiniz gibi şimdi bir video daha paylaşıp ardından günlük öneri tarzı içerik kısmına geçeceğim, ayrıca söylediğiniz gibi insanlarda daha kalıtsal etki yaratan film ve dizileri başlangıç olarak paylaşıyorum, sayfalara yorum yapacağım ne gerekiyorsa yapacağım artık, fakat bir kısımda takılıyorum videoları telefona aktarmak için whatsapp web kullanıyorum ve bunu nasıl daha kolaylaştırabilirim bilmiyorum.