karakartal36 adlı üyeden alıntı

Kendimi sizin yerinize koyuyorum ve kitlemi daha geniş tutmak adına özellikle dizi ve filmin tahtında oturan netflix ı takip edip özellikle yeni çıkacak dizilerin fragmanlarını (özellikle orjinal dilinde türkçe alt yazı ekleyerek) paylaşırdım. Bu şekilde sadece Türkiye üzerinden takipçi kasmak yerine daha global takipçi kasabilirsiniz. Ayrıca arkadaşlar etiket konusuna değinmiş ek olarak şunu söyleyebilirim özellikle içeriğiniz ile alakalı etiketleri tek tek aratın paylaşım sayısı yüksek olanları tercih edin. Etiketlere ingilizce etiket eklemeyi unutmayın ve türkçe karakter kullanarak ve kullanmadan aranma gibi yüksek olanları kullanın(örnek: #diziönerisi #dizionerisi) Son olarak global takipçi için açıklamalarınızda türkçe açıklamanın altına ingilizce olarakta bir açıklama yapmak size fayda sağlayacaktır.

Edit: Takipçi vs almanızı kesinlikle önermem. (Kendim yıllardır takipçi satışı yapıyorum :) ) Alınan takipçi, beğeni vs size katkıdan çok zarar verir. Alacaksınız bir süre sonra düşecek ve moraliniz bozulacak hatta orjinal takipçileriniz bu durumdan olumsuz etkilenip takibi bırakacak. Orjinal takılmaya devam edin ;)


hocam değerli yorumunuz için teşekkür ederim, söylediğiniz gibi yapıp hem türkçe hem ingilizce ekleyeceğim içerikleri, ve aynı zamanda sayfalara yorum yapacağım artık ne yapalım. Bismillah deyip başlayacağım