Merhaba , 22 yaşındayım ben ve benim gibi gençler için tarafsız özgün içerikli bir medya sitesi kurmak istiyorum. Bunun için bir proje ismi var kafamda, nasıl bir şey olacak derseniz ?
İçerik olarak E-Spor , Siyaset , Teknoloji gibi haberler barındıran anlık son dakika haberleri paylaşan bir sayfa + site kurmayı planlıyorum. Site ile bağlantılı mobil uygulama da yazmayı planlıyorum. Amacım daha çok gençlere yönelik haber paylaşımı yapmak gereksiz haberleri paylaşmayıp, gündem'den bilgiler vermek. Gençlerin düşünce ve yorumlarını paylaşmak bu tarz bir şey yapmayı planlıyorum. Tabi kafamda ki fikir bu , gelişip değiştirilebilir. Bunun için hem siz değerli forum üyelerinden fikir hemde eğer böyle bir şey içinde yer almak isteyen istekli arkadaşlar var ise birlikte beyin fırtınası yapmak isterim. Katılmak isteyen arkadaşlardan maddi bir beklentim yok tüm ihtiyaçları ben karşılamaya çalışacağım fakat katılmak isteyen arkadaşlar istekli olursa ve bu işe zaman ayırabilirlerse katılmalarını isterim.