Bu kurs güzel bir örnek oldu. içerik ve eğitmen hakkında tam bir fikrim yok. Satın alıp içerikleri ve örnekleri incelemek isterim, benim kendi gelişimim açısından eksikliğimi veya fazlalığımı görmüş olurum. Ancak şunu söylemem lazım, All in one bir kurstan çoğu detay kaçabilir. Ben hazırladığım kursu diğer kurslar ile kıyaslamam çünkü her eğitmenin kendi anlatım tarzı ve içerik yönetim tarzı vardır.
Eğitmen olarak UDEMY veya YOUTUBE gibi sitelere ders hazırlarken kendi adıma söylemem gerekirse, kısacık bir videonun kurgusu için bile en az 1 saatimi verebiliyorum. Ortaya daha iyi bir video çıkması için. Bundan dolayı emek verenlerle diğerlerini ayırın diye düşünüyorum.
Ben olumlu veya olumsuz tüm eleştrilere açığım. Ancak beni eleştirecekseniz ilk olarak benim videolarımı izlemeniz gerekir diye düşünüyorum. Denemesi bedava 1 ay içinde beğenmezseniz paranızı geri alabiliyorsunuz ! UDEMY öğrenciden yana ...
Kolay gelsin. Herkeslere ...
https://www.udemy.com/course/frontend-gelistirici-temelleri/?referralCode=B790BBB8E7214D344CB4