iki tarafında verdiği linklere bakamdım ama herzaman all in one kurslardan kaçınmak gerek konu sahibi arkadaşında dediği gibi çünkü üstün körü hızlı anlatım olur ve çoğu şey gözden kaçar yada yeteri kadar deyinilmez.
bana sorulursa herzaman kurslarınızı amaca uygun seçip her seferinde bir kategori üstünden gidin.
Bu arada konu sahibi arkadaşa ve kendisi gibi bilgilerini paylaşan ( ücretli yada ücretsiz ) arkadaşları tebrik eder hem kendilerini geliştirmeyi hemde başkalarının gelişiminde olumlu rol oynamarını temenni ederim.
Bu arada konu sahibi arkadaşın "benim kendi gelişimim açısından eksikliğimi veya fazlalığımı görmüş olurum" bu cümleyi kullanması onu iyi araştıran bir yazılımcı yapıyor zaten hep derim iyi yazılımcı yoktur iyi ve doğru araştırıp sürekli öğrenmeye açık yazılımcı vardır. Bu yüzden bir kere daha tebrik ederim. Yolun açık olsun biraderim.
Birde daha ucuz kurslarda var normal aralıkta olanlar ve daha pahalı olanlar ama bunların fiyatlarını karşılaştırmak size birşey kazandırmaz ilk etapta bilgi ve size kazandıracakları daha sonra fiyatı.