-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar, wordpress tabanlı sitemde Newspaper temasını kullanıyorum post taslaklarını da elementor eklentisi ile oluşturuyorum fakat elementor eklentisi sürekli hata veriyor. Tüm eklentileri deaktif edip tek tek aktif ederek hangisiyle çakıştığını aradım ve mantık olarak aynı işi yaptığı tagdiv composer eklentisi ile aynı anda aktif edilirse çalışmıyor. Temanın kendisi Tagdiv Composerla hazırlandığı için iptal etmem pek mümkün görünmüyor ama bu eklenti ile de post'larda oynama yapamıyorum elementora ihtiyacım var. Bu çakışmayı engelleyebileceğim bir yol var mı lütfen yardımınıza ihtiyacım var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
52 / E
-
Meslek
Street Engineer
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
sayfaları Elementor ile yeniden yapılandırmanız gerekebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ya siz beni anlayamadınız ya da ben sizi anlayamadım :) Ben iki eklentinin de sağlıklı şekilde çalışacağı bir yol arıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Şimdi anladım galiba. Elementor temada mevcut olmayan benim sonradan eklediğim bir eklenti bu durumda elementorla sayfa oluşturmam pek mümkün görünmüyor. Fakat şöyle bir sorunum da composer'la post editleyemiyorum. Herhangi bir postta edit template dediğim anda Bu post Composer'la oluşturulmadı uyarısı veriyor. Sıfırdan Composer ile taslak nasıl oluşturabilirim acaba onu bulsam zaten elementor'a ihtiyacım kalmayacak. Bununla ilgili bir video falan var mı acaba bilginiz var mı?
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamdır. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
E-Ticaret
-
-
Ad Soyad
P** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
newspaper ile post sayfasını standart olarak detaylıca değiştiremezsiniz. sadece belli şeyler olur. fakat bununda admin tarafından 'tagDiv Cloud Library' pluginini kullanarak ve ayarlardan da ''Cloud Templates'' kısmından tıklayıp açılan alanda ''single post'' diye aratırsanız karşınıza gelecektir. her ikisinide aynı anda kullanmak iki cache aynı anda kullanıp sorun çıkarması gibidir. composer eğer alışırsanız yapamayacağınız bişey yok gibi. özellikle 'tagDiv Cloud Library' kısmı olduğu için.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ben bu dediğiniz cloud library'e baktım bir tane de single post yükledim. Ama benim istediğim taslağa yakın bir şey bulamadım. Ben sıfırdan kendim bir template oluşturmak istiyorum composer'la. Bu mümkün müdür yoksa hazır template yükleyip üzerinde oynama yaparak mı kendi istediğim şekle benzetmeliyim?