Backhoe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Selamlar arkadaşlar,
Umarım güzel bir gün geçiriyorsunuzdur ve sağlığınız yerindedir.
Yeni açacağım giyim markası için planlamaları yaptığım dönemdeyim.
Tasarımlar baskıya hazır şekilde hazırlandı ve dikim işlemleri de çoktan yapıldı.
Ürünler baskısız halde hazır olarak bekliyorlar benim sizlere sormak istediğim şey ise ;
İstanbul'da toplu olarak baskı yaptırabileceğim yerler biliyor musunuz?
Baskıların sağlam olması son derece önemli, tabii ki satışa çıkmadan önce defalarca bazı testlerden geçeceklerdir baskı sonunda ama adam akıllı baskı yapan bir yer ya ben bulamadım ya da gerçekten yok.
Geneli ürünleri de kendi üretiyor, ben o tarz bir şey istemiyorum kumaşlar özenle seçildi ürünler tasarlandı dikildi zaten sadece baskı istiyorum bu kadar zor olmamalı.
Konuya yorum atıp yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Fabrikaların hepsi çerkezköy de var
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu hakkında bir bilgim yok. Bir dua edip çıkacağım. Allah işinizi rast getirsin hocam. Umarım her şey istediğiniz gibi olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
reklamcılık hizmetleri
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhaba YouTube ile takip ettiğim para kazanma videolarında baskılı tişört POD (print on demand) sistemi üzerinden güzel kazanç tabloları var. Yerli piyasaya değilde yurtdışına satmak için nasıl bir fikir verilebilir.kargo sistemi nasıl olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Programlama
-
-
Ad Soyad
R** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Su baskılı tişört işinin peşini lütfen bırakın artik :) 4 sene once bu ise girdim cokda guzel kazanc sagladi hala devam ediyorum Ama artik o kadar fazla insan tisort isine girdiki bıktım piyasadan. Cigkofteci isi bile bu kadar ragbet gormemistir :) n11 e bakiyorum 80 bin tisort var kategoride. Belkide başka hiçbir kategori o kadar dolu degildir. Uzerinize alinmayin ama belli bir miktar para toolayan herkes 100 tisort 100 sweatshirt alip zengin olma pesinde. Suan bu piyasada en yanlış sektörü secmissiniz. Umarim para kazanabilirsiniz