güncelleme 22.01.2020: isim bulunmuştur, yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar uzun süredir üstünde çalıştığımız ürünümüz artık hazır durumda şuan isim arayışındayız. Ürünümüz genel temizleyici bir üründür, aklınıza gelen temizlik yapacağınız tüm yüzeylerde kullanılmaktadır. Kısaca ürün hakkında sizlere bilgi vereyim ;

Tüm yüzeylerde çay, kahve, vişne suyu, şalgam, kan, oje, ruj lekesi vs. mutfakta banyoda işletmelerde yağ, pas, kireç vs lekeler, araç detay temizliği (sarı far, yüzeysel çizikler, asfalt lekesi, tırnak çizikleri, asfalt lekesi, başka bir aracın boyası size geçti) lekelerini çıkartmaktadır yani kısaca her yüzeyde bu ürün kullanılabilir.

Ürünümüz için kısa ve anlaşılır bir isim arıyoruz, tercihimiz ingilizce ve türkçe isimler önerilerinizi bekliyorum seçtiğimiz isim için 200 TL bir ödeme yapacağız.

Bu arada türkiye geneli bölge bayiliği, stand bayilikleri verilecektir, şahsi olarakta satışını yapabilirsiniz. Bayilerimize ücretsiz stand desteği, ücretsiz araç desteği, ücretsiz cam giydirme bayrak vs promosyon ürün desteklerimiz vardır. Yeni iş kuracak düşük sermayeler ile iş yapacaklar için pm ile ulaşabilirsiniz. Pazara girişimizden itibaren detaylı görüşmeler yapılacaktır. Kar Oranı %70.

NOT : İsim önerisinde bulunurken anlamı ile belirtirseniz seviniriz.



NOT : İsim önerisinde xx clean veya xx cleaning geçebilir.