Feedbackten yorum atmayı denedim ama atmadı, bir sorun oluştu felan yazdı.
Burdan atayim;
Daha önce yorum yapmıştım, yine bazı eksiklikleri söyleyecektim (ya da bana göre eksik olanları).
1- panelimizde önceden tiklediğimiz ve yorum yaptığımız siteler yer almalı
2- site sadece anasayfadan oluşmamalı. Anasayfada 14 tane konu var ve sitede başka birşey yok. Yani önceki haberleri görmek için birşey yok. Footer kısmına 1-2-3-4-5 gibi pagenavi yani sayfalar eklenerek eski haberler görünebilir.
3- Sitenin sidebarına veya üst kısmına kategoriler eklebilir. Böylece istediğimiz türdeki haberleri görebiliriz. Spor, teknoloji ne görmek istiyorsak.
4- Popülertikkler kısmına en çok tıklanan (adrese git sayısına göre) ve yorum sayısına göre en çok yorumlanan gibi bölümler eklenebilir.
5- Sidebarda en aktif kullanıcılar diye bir bölüm yapılarak; en çok haber gönderenler yer alabilir.
6- Twitter, Facebook sayfaları acılarak insanların oralara üye olup, oralardan da takip etmesini sağlayabilirsiniz.
7- Sitenin HEADER TAG'ında sadece webtikk yazıyor. Webtikk'in yanına bir slogan yaparsanız güzel olabilir. wmaracinda yazdıgınız "sosyal tikleme platformu" gibi.
8- http://feedburner.google.com 'a üye olup; sitedeki konuları e-posta ile takip secenegi sunabilirsiniz.
9- Sidebarda en çok kullanılan etiketler, etiket bulutu içinde gösterilebilir.
10- Yine sidebara alexa widget ekleyerek alexanızı düşürebilirsiniz.
Şimdilik bu kadar. Devam :)