-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** U**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Usb ile bağlı olan android telefondan her taktığımda verileri almam laızm yedek amaçlı. Herhangi bir program ne telefona ne de bilgisayara kurmak istemiyorum güvenlik amaçlı. Lisanslı yazılım ücreti de verecek bütçem yok açıkçası. Telefon üzerinden olan yedekleme servisleri var fakat her seferinde upload et veya oto upload gibi seçenekler için internet paketi gibi çok büyük gereçler lazım. Olay ise şu müşterilerimin memnuniyetine dair attıkları fotolar harici whatsapa resim gelmiyor. Bu resimleri ise belirli aralıklarla müşterilerime hoş sürpriz yapmak için projemde kullanmayı planlıyorum. Telefon hafıza bakımından da sıkıntılı bir cihaz. eşdeğer cihazım iki gün önce hafızayı yaktı. Google drive yedeğini düşündüm ama öğrenciyiz wifi yok, mobil tarife üzerinden maliyetli olacak. Bugünlerde çok yoğunum yemek yiyecek vakit bulamıyorum diyebilirim. Bu nedenle telefonu usbye bağladığım anda kısa bir cmd komutu ya da bat dosyası gibi bir kısayola tıkladığım anda usbden bağlı cihazın belirlenen klasörünü otomatik şekilde yedekleyecek bir çözüm lazım. Yada aynı ağa bağlı iken hotspot tarzı veri kullanmadan akataracak bir çözümde olabilir. Bu olursa çok daha iyi olur. Ftp kurmayı düşündüm ama sürekli bir ek çözüm gerekti. Verim alamadım. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var