tolhur Eğer sahte olduğunu düşünüyorsanız şikayet edin, konu forum kurallarına uygun değilse de şikayet edin ama birisi suçlu bulunmadığı sürece o suçlu değildir. Forum kurallarını uygulayacak kişi siz değilsiniz YETKİLİLER. Ben insanlara yardım etmek zorunda değilim siz de yardım etmek zorunda değilsiniz ama siz gelmişsiniz arkadaşlarınızı etiketleyerek goygoy yapmışsınız. Siz bu konuda saçma yazılar yazmasanız ben buraya yazmayacaktım. "Arkadaş 1 haftalık siteye backlink almış bu mantıklı mı?" demişsiniz ben de diyorum ki bunun konuyla ne alakası var? İster hacklink olur ister backlink olur konuyu açan size bunu mu sormuş? Konu sahibi ister arkadaşımız olsun ister düşmanımız olsun forum kültürüne uymayan tavırlarla karşı tarafı rencide etmek, suçlamak, yaptığı yanlışlarla dalga geçmek doğru değil.
Ayrıca burası bir forum sitesi maksat birinin soru sorması diğerlerinin yardımcı olması. Adam belli bir eksiği yanlış yaptığı bir şey var ona cevap almak için yazmış ama direk saldırıya geçilmiş. Resmen adama yardımcı olmak yerine sizin dediğiniz gibi adamın yaptığı yanlışlarla alay etmişler. Yahu kardeşim adam zaten yanlış yaptığını biliyor foruma gelmiş soru sormuş. Bu nasıl bir zihniyet anlamıyorum.