-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklam verme konusunda bir fikrim yok fakat web siteni kategorileme yapman gerektiğini düşünüyorum. İçerik yönünden zengileştirmelisin. Siteni takipteyim. :)
instagram.com/f.ratgok | https://www.youtube.com/channel/UCX0sqXpVPig93-JGCcEGeNQ
dvrmkcn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrencı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Günlük hit ne kadar ?
Kaç pin girildi?
Size tavsiyem popup reklam kullanmayın ****ografik reklam çıkabiliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
139, (%100)
Kategori çok sakat pano sayısı az spam olarak algılanma ihtimali yüksek ek olarak attığınız gönderilerin bir kısmı telif içeriyor örneğin dövmeler. Site de .xyz site bu uzantılar net com'a göre daha çabuk spam'e düşüyor. Herhangi bir reklam ekleme vs.. yapmadan önce en azından 5 6k pine ulaşmayı bekle zaten muhtemelen o sayılara gelmeden spam olarak algılanacaktır.
Ayrıca 1 2 aylık sosyal medya kitlesi oturmamış bir siteye nasıl affiliate ortakları bulabildiniz bu da bana enteresan geldi. Pinterestte bir içerik üretmiyorsanız hazır gönderilerle bir yere gelmeye çalışıyorsanız en azından o kategoride 100 500k arası oturmus bir rakibiniz olsun. Olsun ki kategorinin legal oldugunu anlayın. Diğer her durumda spam kapısı aralanır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
turizm
-
-
Ad Soyad
A** Ü**
-
-
-
Ticaret
151, (%100)
Foruma bakarsanız 2 adet pinterest bağlı hesabım adsense banı yedi yani onay alamazsınız diye düşünüyorum alırsanızda ban kapıda :(
Bir yalana inanmak sizi aptal yapmaz
Saf olmak Şerefsiz olmaktan iyidir...