Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz bizim hiçbir yerde değerimiz yok günümüzde esnaflar odası berberler odası vb vb birsürü oda var bizi fasulyeden bile saymıyorlar bir odamız bile yok bir arkadaşımız özelden bana youtube kanalı açmam için bazı fikirler verdi. Ben bir kanal açıp sizlerin sesi olacağım uzman.tv tadında bir kanal olacak sizin sorularınızıda beyin fırtınası bölümde konuşur videoda cevaplar yayınlarım örnek bu zamana kadar ddos mağduru 50 kişiye ayrı ayrı aynı şeyleri yazdım.Biraz bilişim hukuku biraz webtasarım konuları biraz forum soruları biraz yazılımlar falan bilişimle ilgili bir kanal olacak şimdi ben bu kanalı kendi ismimle kursam bencillik olur biz aileyiz ben ailemden fazla sizinle vakit geçiren bir adamım sizden kanal için isim önerisi rica ederim birde izlenmenizi abone olmanızı takip etmeyi esirgemeyin lütfen

Benim aklıma gelen kanal isimleri bunlar varmı bilmiyorum

bilişim.tv
webmaster.tv
wm.tv (site sahipleri için sorun yoksa tabi)

lütfen fikirlerinizi yazınız tüm üyelerin yazma hakkı vardır isterse 5 dakikalık üye olsun hepsini dikkate alacağım hepinize şimdiden çok teşekkür ederim adamsınız.......