Öncelikle merhaba, bir makale yazarı olarak ve ticaretini yaptığım işin moderatörü olarak sana tavsiye vermem gerekirse eğer; siteyi açtığın zaman eğer ki sıkılmak istemiyorsan ve sitene ziyaret eden yeni bir ziyaretçi için içerik zenginliği olmasını istiyorsan eğer 50-60 belki 100TL’lik bir yatırım ile makale yazarı bir arkadaşlardan destek almalısın. Bu yazarları forum üzerinde bütçene ve belirlediğin kriterlere uygun birini kolayca bulacağına eminim. Şahsen bende kendi sitelerimde bu işi böyle yaptım ve aldığım yazıları 1 haftaya bölerek belirli aralıklı sürelerle paylaşımını sağladım. Buna da örnek vermek gerekirse ben gündüzleri 2-3 saat aralıklı toplamda 3-5 içerik paylaşıyorum. Geceleri ise insanların sabaha uyanmasına yakın 1 içerik ve 2 ila 4 saatleri arasında da 1 içerik olacak şekilde geceleri de 2 içerik paylaşımları sağlıyorum. Böylelikle sitenin dolgunluğu ve içeriklerin okunmasıyla ilgimi arttırdım ve daha da sarıldım. Tabi bu satın aldığım içeriklerim bitene kadar önümüzde ki haftanın içeriklerini yazmaya başladım.
Bunu da unutmayalım bir insan evladı bir konuda bilgi sahibi değilse ve bu konuda soru sorup öğrenmeye çalışıyorsa sıkılmadan cevap verin ve bilgilerinizi paylaşın. Unutmayın ki paylaşmak güzeldir.