BHA
bhamedya.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Aşçı, Makale Yazarı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Öncelikle merhaba, bir makale yazarı olarak ve ticaretini yaptığım işin moderatörü olarak sana tavsiye vermem gerekirse eğer; siteyi açtığın zaman eğer ki sıkılmak istemiyorsan ve sitene ziyaret eden yeni bir ziyaretçi için içerik zenginliği olmasını istiyorsan eğer 50-60 belki 100TL’lik bir yatırım ile makale yazarı bir arkadaşlardan destek almalısın. Bu yazarları forum üzerinde bütçene ve belirlediğin kriterlere uygun birini kolayca bulacağına eminim. Şahsen bende kendi sitelerimde bu işi böyle yaptım ve aldığım yazıları 1 haftaya bölerek belirli aralıklı sürelerle paylaşımını sağladım. Buna da örnek vermek gerekirse ben gündüzleri 2-3 saat aralıklı toplamda 3-5 içerik paylaşıyorum. Geceleri ise insanların sabaha uyanmasına yakın 1 içerik ve 2 ila 4 saatleri arasında da 1 içerik olacak şekilde geceleri de 2 içerik paylaşımları sağlıyorum. Böylelikle sitenin dolgunluğu ve içeriklerin okunmasıyla ilgimi arttırdım ve daha da sarıldım. Tabi bu satın aldığım içeriklerim bitene kadar önümüzde ki haftanın içeriklerini yazmaya başladım.
Bunu da unutmayalım bir insan evladı bir konuda bilgi sahibi değilse ve bu konuda soru sorup öğrenmeye çalışıyorsa sıkılmadan cevap verin ve bilgilerinizi paylaşın. Unutmayın ki paylaşmak güzeldir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle merhaba, bir makale yazarı olarak ve ticaretini yaptığım işin moderatörü olarak sana tavsiye vermem gerekirse eğer; siteyi açtığın zaman eğer ki sıkılmak istemiyorsan ve sitene ziyaret eden yeni bir ziyaretçi için içerik zenginliği olmasını istiyorsan eğer 50-60 belki 100TL’lik bir yatırım ile makale yazarı bir arkadaşlardan destek almalısın. Bu yazarları forum üzerinde bütçene ve belirlediğin kriterlere uygun birini kolayca bulacağına eminim. Şahsen bende kendi sitelerimde bu işi böyle yaptım ve aldığım yazıları 1 haftaya bölerek belirli aralıklı sürelerle paylaşımını sağladım. Buna da örnek vermek gerekirse ben gündüzleri 2-3 saat aralıklı toplamda 3-5 içerik paylaşıyorum. Geceleri ise insanların sabaha uyanmasına yakın 1 içerik ve 2 ila 4 saatleri arasında da 1 içerik olacak şekilde geceleri de 2 içerik paylaşımları sağlıyorum. Böylelikle sitenin dolgunluğu ve içeriklerin okunmasıyla ilgimi arttırdım ve daha da sarıldım. Tabi bu satın aldığım içeriklerim bitene kadar önümüzde ki haftanın içeriklerini yazmaya başladım.
Bunu da unutmayalım bir insan evladı bir konuda bilgi sahibi değilse ve bu konuda soru sorup öğrenmeye çalışıyorsa sıkılmadan cevap verin ve bilgilerinizi paylaşın. Unutmayın ki paylaşmak güzeldir.
Bu değerli bilgiler için çok teşekkür ederim. Forumun amacı bu değilmi zaten. Bilgin varsa yardımcı ol, bilmiyorsan sor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
Ş** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
kendiniz yazabiliyorsanız yazın derim ama piyasada bir tık pahalı seo uyumlu makaleler bulabiliyorsunuz tavsiye ederim
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
50 tl benim için değerli mesela. Sen poponu ona siliyon diye değersiz mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Hemşire
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adsensenın düşünüldüğü gibi zeki politikaları olsaydı adsense alma garantisi veren satıcılar olmazdı. Makale konusuna gelıcek olursak. Alabılırsın zıra işini güzel yapan çok yazar var. Ancak güzel içerik olayına çok takılma. Sanılanın aksine politikalar ve içerik hikayeleri aslında gerçek değiller :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Aircraft Powerplant
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Akıl yaşta değil baştadır. Kaç yaşına gelmiş, uslub öğrenememiş.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Geri dönüş için mesajı alıntılayın.