Merhabalar.
2015 yılından beri elimde olan 2 tane domain var. Resim olarak ekliyorum her ikisi de com uzantılı.
Daha önce üsttekine etkinlik sitesi tarzı yapmıştım çok tutmayınca ve istediği emeği veremeyince kapanmıştı. Forumda hatırlayanlar olur belki.
Neyse
15-20 gün kadar önce İzmir Büyükşehir Belediyesinin iletişim merkezi var HİM diye. Oraya mail atmıştım. Elimde 2 tane alan adı var. İlgilenir misiniz diye. Onlar belediyenin bilişim birimine iletmiş, onlar da belediye iştiraki bir şirket ile numaramı paylaşmış.
Birkaç gün önce de arayıp bilgi aldılar. Alan adı ile ilgili şu an bir proje olmadığını ama almak istediklerini ve tekrar arayacaklarını söylediler.
Şimdi ilk husus ne fiyat vermeliyim? Daha önce site kurulu iken 1000 TL teklif gelmişti vermemiştim. Bunu da belirttim.
İkinci husus ise sonuçta ben şirket değilim. Fatura falan istenirse nasıl yapabilirim komisyon ile çalışan arkadaşlar var mı konuda?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Edit : “Expo İzmir” dediğimiz şey daha önce İzmirin iki defa (2015 ve 2020 için) aday olup ne yazık ki alamadığı çok büyük bir fuar etkinliği. Olimpiyatlar gibi düşünün. Biraz daha küçüğü :)
----------------
23/01 GÜNCELLEME
Beklediğim mail gelmeyince bugün aradım ve maili ilettiler tekrardan. Detaylı olarak alan adlarının özelliklerini, Türkçe en yüksek rakama satılan 10 alan adını sıraladıktan sonra 1X.XXX - 2X.XXX TL olarak teklifinizi bekliyorum diyerek yazdım :) kısmet bakalım.