instamedyam adlı üyeden alıntı
1.Merhabalar sektöre markaya ürüne göre takipçi getirisinin değişkenlik gösterdiğini sizlere belirttik.2.Ayrıca whatsapta attığınız teşekkürler yetişemiyoruz mesajlarınızda mevcut.
3.Arkadaşlarım istatistikleri göndermeyi unutmuşlar şuan tarafınıza yolladım.Sayfalar gizli olduğu için ayrıntılı istatistik mumkun degıl bunun ıcın ınstagrama basvurmanız gerek yenı ozellık getırmelıler :)
4.Hesabınız kapatıldı ise bizim ne sucumuz olabilir ? Bizmi sikayet ettiriyoruz ? kullanıcılar veya Hesabınız ınstagram polıtıkaları geregı kapatılmış olabilir.Bu ay yaklasık 40 farklı sektöre reklam yaptık kimsenin hesabı kapatılmadı...acaba sizin canlı chat oldugu ıcın kapatılmıs olabilir mi ?
5.Üzüldüğüm noktalardan biriside sudur whatsappta tesekkurler mesajı alıyoruz sesli olarak memnunıyetınızı dıle getiriyorsunuz,Lakin bu denli kampanyayı karalama konuyu baltama yaklaşımınıza şuan anlam veremedim saygılarımla...
WhatsApp'da teşekkür mesajımı attım evet çünkü reklam verdiğimiz an tüm takipciler geldi siteleri ziyaret etti ama doğru kişilere gitmedi.
Siz ve sizin ekibiniz durmadan efendim randevunuzu alalım mı, efendim paranız geldi mi efendim satın alacak mısınız diye durmadan yazdınız hatırlatırım illa bunları söylememi istiyorsanız buyurun söyleyelim.
Onu da geçtim WM Aracındaki konunuza efendim bu mesajı konumuza da yazar mısınız demeniz ve müsait olamadığım için efendim niye yazmadınız hadi yazın demeniz ne kadar yakışı kalır?
Resmen kenara sıkıştırıyorsunuz bizi ve 24 saat bitiğinde koca bir hiç oluyor yani hiç kusura bakmayın ama hizmetiniz ve bir müşteriye yaklaşımınız hiç hoş değil.
Sırf buradaki kullanıcıya başımdan geçen olayı anlattığım için WhatsApp'dan taciz mesajları atmanız ve hazmedemeyip buradan da cevap iletmeniz size yakışmadı.
Teşekkürler iyi çalışmalar.
Not: Kusura bakmayın ama bu sektörde ekmek yiyorsanız hizmetinizi iyi ve kötü eleştirelere açık bırakın yani.