yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar yeni temalar için baya motive ediyor insanı
öncelikle cache ekletisini kullanıyorsan başka bir temaya geçtiğinde önbelleği silmen gerekiyor aksi halde önceki temanın kodları ile yeni temanın kodları birbirlerine karışacaktır ikincisi ben kendi yaptığım bir temayı şuanda cache eklentisi ile kullanıyorum ve herhangi bir sorun olmadı şuana kadar üçüncüsü yanlış anlama ama temalar eklentilere göre yapılmaz ayrıca yorumun içinde sağol :) senin için yine de bir kontrol ederim ancak dediğim gibi cache eklentisini ya tamamen kaldırıp tekrar kur yada önbelleği boşalt
öncelikle cache ekletisini kullanıyorsan başka bir temaya geçtiğinde önbelleği silmen gerekiyor aksi halde önceki temanın kodları ile yeni temanın kodları birbirlerine karışacaktır ikincisi ben kendi yaptığım bir temayı şuanda cache eklentisi ile kullanıyorum ve herhangi bir sorun olmadı şuana kadar üçüncüsü yanlış anlama ama temalar eklentilere göre yapılmaz ayrıca yorumun içinde sağol :) senin için yine de bir kontrol ederim ancak dediğim gibi cache eklentisini ya tamamen kaldırıp tekrar kur yada önbelleği boşalt
yok hocam est. yanlış anlayacak pozisyonda değilim zira ben kod işinden anlamam hele de böyle sade ve şık temaları ortaya koyan birisi yanında sözümüz olmaz:) ancak diğer temalarla olmadı hocam test et diince zaman damgaları uyuşuyo diyo ama dediğim gibi üç tane temanı denedim üçünde de iki sayfanın zaman damgası uyuşmuyo dedi, sakın bunu eleştiri olarak alma belki bende vardır sorun sadece gözüme çarptı ileteyim dedim. tekrar emeğine sağlık hocam temaların çok güzel bir de dediğin gibi yapayım bakalım:)