-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Organizatör
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Alıntı yapamadım kusura bakmayın
Melankolia hocam benim için önemli olan site hızı kullandığım tema oldukça yavaşlatıyor siteyi birde hızlandırma için ne yapmam gerekiyor bilmiyorum litespeed cache nin en iyisi olduğu söyleniyor bu yüzden hosting i bile taşıdım bu hafta içinde olacak o zaman PS de jpeg olarak yaparsam sıkıştırma olarak daha iyi olacak
Enerjiveguc hocam temanın öne çıkan görsel ve diğer görsel boyutlarını nerden bulabilirim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Barisdemirok hocam ben sahifa temasını kullanıyorum resimleri ps de düzenleyip atıyorum siteye ama
enerjiveguc hocamın verdiği siteyide kullanabilirsiniz orasıda çok iyiydi.
Resimleri optimize etmek baya katkı sağlıyor hız konusunda cache eklentisi olarakta LiteSpeed Cache eklentisini kullanıyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Resim formatı wordpresste pek fark etmez. Yeter ki mb ve ya kb küçük olsun. Aynı zamanda eşit boyutlarda resim kullanmaya özen gösterin örnek 800x350 gibi.
Temanızı değiştirmek istediğinizde resim boyutları aynı olduğunda, temanız daha düzgün görünecektir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Organizatör
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tamamdır olay anlaşılmıştır
Öne çıkan görsel resim boyutunu 780x460 olarak ayarladığım zaman çok güzel görünüyor. Aynı şekilde sayfa içi resimleri de tam boy olarak ayarladığım zaman 780x460 yine güzel görünüyor peki ana sayfada bileşenler içinde olan görseller için en güzel görsel boyutunu nasıl bulabilirim tema ayarlarında vs yazarmı bu