Merhabalar yaklaşık 1 hafta önce xxx adlı kişi ile reklam anlaşması sağladım bir sayfama ve ücret konusunda birazda indirim sağladım güzel bir projesi vardı benimde katkım olsun diye tek reklam parasına 2 reklam ücreti aldım(çok ısrar etti diye)
Bana vermiş olduğu reklamı onun dediği şekilde paylaştım harfi harfine ve yaklaşık ilanı paylaşmamdan 1 saat sonra beni arayıp kardeşim ben onu öyle demedim işte youtubedeki videodu atıcaktın sen bunu yanlış attın kaldır yeniden paylaş diye bir sitemde bulunuyor bana bende bunu pek olumlu karşılamadım şu yönden şimdi bir gönderi olarak paylaştığımızda zaten 2 reklam ücretini 1 yaptım ve kendi hatasını bana telafi ettirmek istiyor haklı olabilir kendince ama bende sayfamda günlük max 1 reklam paylaşmaya çalışıyorum üyelerde takipten çıkmasın diye ve aktifliği azalmasın diye bu konu biraz canımı sıktı sizler olsaydınız böyle bi durumda nasıl bir yol izlerdiniz fikirlerinizi bekliyorum teşekkürler.
Çalıştığımı işte olduğumu beyan etmeme rağmen arka arkaya aramaktanda vazgeçmiyor arkadaş.