-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Crypto Trader
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kendimden örnek vereceğim 2 yıl önce kapatılmadan önce kanalımda ağırlıklı Android oyunların ingilizce hilelerini bulup türkçe şeklinde açıklayarak anlatım yapıyordum. 5 k aktif abonem ve en az 5k, en çok 600 k izlenmem vardı. Ama ortalama 200 250 k izlenme alıyordum. Hile videoları olduğu için yorum çok oluyordu minimum 300 400 yorum oluyordu. Bu şekilde aylık 250-500 ₺ arası kazanç sağlıyordum. Bu kadar bilgi vermemin sebebi sadece izlenme değil youtube da etkileşim para kazandırıyordu. Tabi politikaları çok değişti şuan durum nedir bilmiyorum ama o zmanlar izlenme, yorum, paylaşım, Like hatta dislike bile etki ederdi kazanıma. Kanalımın kapanma sebebi de sağolsun Supercell Clash of Clans için çektiğim hile videosuna telif atmış oda hiç bildirimlere bakmadığım için 2 haftada 3 telif atıp Kanalımı kapatmıştı. (3 telif sınırsız ban sebebidir) Geçmiş bilgiler ile ne kadar faydalı olurum bilemem ama buradan birşeyler çıkarabilirsin. Ayrıca kimin ne kadar kazandığını bilmek BENCE görmedikçe imkansız.
1 kişi bu mesajı beğendi.