https://www.natro.com/etkinlikler/wpfest/ standart erken kayıt 39₺ olarak karşıma çıktı index de öyle yazıyordu. Kayıt ol'a tıkladım. Biletino web sitesinde 69 - 149₺ arasında fiyat çıkınca sitedeki numarayı aradım.
Natro.com müşteri hizmetlerine bağlandım bir bayan arkadaş açtı telefonu ben wpfest e kayıt olmak istiyorum sitenizde 39₺ olan fiyat biletino'da 69₺ fiyat çıkıyor dedim.
Büyük ihtimal wpfest den haberi olmayan müşteri hizmetleri personeli ilk önce 3 dakika konu ile alakalı beni bekleterek bir bilgi aldı daha sonra geri döndüğünde konunun detayını öğrendi sonra tekrar beklemeye aldı yaklaşık 8 dakika beklettikten sonra efendim fiyatlar güncellendi dedi.
Web sitemiz cache bellekten açmış olabilir dedi halbuki, ilk defa giriyorum en son girdiğimde geçen seneydi wpfest'19 için girmiştim siteye o günden bugüne cache kalmaz ki web sitesi html one page html bir template cache sistemi yok bile :) beni telefon da bekletirken html üzerinde fiyatları güncellemişler sonra siteyi ctrl f5 ile yenilerseniz günce fiyatı görürsünüz gibi loser bir hareketle aklınca beni geçiştirdi.
Gitmeyi çok istemiştik şirketten bir kaç arkadaşla ama bu amatör davranış ve organizasyonla gitmekten vazgeçtik bu anıyı da sizlerle paylaşmak istedim. Bu arada wmaracı da destekleyenler arasındaymış. Wm aracından bir konuşmacı olsaydı iyi olurdu.