-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Şu an kullanmadığım bir Instagram hesabım ile zamanında takip atarak takipçi çekiyordum, bu hesap 3-4 ya da 5 defa istek atmaktan ceza aldı. Son cezası 2 hafta ile 1 ay arasında bir süre devam etmişti ve paylaşım da yapamamıştım. Şimdi hesaba geri dönmek istiyorum ancak bu sefer herhangi bir cezaya sebebiyet verecek işlem yapmayacağım size hesap aldı başını gitti artık istek atmasam da takipçi falan geliyor, yani tuttu. Ancak cezalarının çok olması gelecekte bana sıkıntı çıkarır mı diye de kararsız kaldım.
Bu cezalar yapmaya yapmaya zaman içerisinde siliniyor mu? Mesela 5. cezadan sonra 1 yıl sıkıntı olmadı 4 ceza almış gibi bir düşme oluyor mu ya siliniyor mu? 2-3 yıl emek harcayıp 5 ceza aldığım için 6. cezada çat diye kapanma ya da kalıcı engel yeme durumu olur bu bundan korkuyorum?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Bir süre ceza almadığında hesap normale dönüyor. Çünkü bende uzun süreli engel aldığım bir hesapta bir süre engellenecek işlemler yapmadım. Tekrar yaptığımda ise 1 gün engel aldım.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Makine Mühendisliği Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
O** U**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Son ceza 10 günden fazlaydı. Tarih yazmıyordu sayamıyordum ama 10 günü geçtiğini biliyorum. Bu süreden sonra 2.5 ay normal olarak kullandım. Tekrar istek atmaya başladıktan 4-5 gün sonra 24 saat engel yedim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
O** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
mimleniyorsunuz hocam aradan belli bir süre geçsede en ufak bir şeyde etkileniyorsunuz