-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
serbest meslek
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
askerim, izin bitiyor yarın gece yeni yerime gidiyor ve her ne kadar şehir dışında bir hayat yaşamaya alışkın olsam da askerlik psikolojisi olsun çok farklı ve zaman duruyor gibi o yüzden burukluk var pek gidesim gelmiyor açıkçası ancak gitmek zorundayız. Ne bileyim umarım güzel olur herşey
sadece burada bulunsun belki bir daha ki döndüğümde yada bitirdiğimde görüp görüp tebessüm ederim :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Profesyonel Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
12 ay askerlik yaptım keşke tekrar yapabilsem
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WebCoder
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
Ben sana şöyle diyim asil usta birligi çok güzel sadece ezdirmiyceksin kendini dostunu iyi şececeksin Ben giderken hiç bişey umrumda deildi kafaya takmıyorum 1 sene neki dedim bitti geldim ama ordan ayrılırken gözlerim doldu bi yandan sevinç var bi yandan özlem çünkü ben orayi evim gibi görüyordum başka bir birligi giderdik ben devreme derdim ki devrem biz ne zaman eve gittcez yani askerlik güzel tabi bazen istedigimiz gibi gitmez hayırlısı 😂😁
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Profesyonel Editör
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
şunu da ekliyim acemi birliğin ile usta birliğin arasında 10 milyon kat fark var, usta birliğin çok farklı bişey, üstteki arkadaşın dediğine %100 katılıyorum acemi birliğinin zorluğuna kendini kaptırma acemi birliği cehennem gibidir ama sonrası cennet..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EGM
-
-
Ad Soyad
İ** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşların dediğine katılıyorum, usta birliği Farklı bir dünya hele ki terhisten bir önceki gün, içinde buruk bir sevinç oluyor bir yadan bitti diye sevinirken diğer yandan beraber tabağa kaşık salladığın arkadaşlarından ayrılıyorsun. Özetle güzeldir askerlik
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
İnşaat Teknikeri
-
-
Ad Soyad
S** A**