Sabri adlı üyeden alıntı

Tİcari yönetim olarak ek bilgiler ve stratejilerle beraber reklamcılık desteği vs veriliyorsa, ve satış yapmasına destek sağlanıyorsa 2000 tl değer bence, sonuçta bilgisiz olan arkadaşlar kendilerine göre bir sermaye belirleyip satışa başlayacak fakat bunu boş bir kafa ile değil anladığım kadarı ile arkadaşların verdiği eğitim, reklam desteği, site, ve ticari yönlendirme ile yapacaklar, bilmiyorum doğrumu anladım ?


YakupYLDZ adlı üyeden alıntı

Ne satacağımız? Ürün teminatı vb. Sizinle ilgili bir durum mu? Yani bize seçenekler sunup seçtiğimiz sektörün ürünlerini temin mi ediyorsunuz .


kurgucuabi adlı üyeden alıntı

YakupYLDZ'ın sorusuna ek olarak satacağımız ürünlerin kalite garantisini veriyor musunuz? Sisteminiz ve fiyat gayet makul fakat insanların akıllarındaki bütün şüpheleri gidermeniz gerekmekte. Ek olarak bir soru daha soracağım vereceğiniz eğitimler al bu videoları izle şeklinde mi yoksa birebir belirlenen saatlerde online veya yüzyüze eğitimler mi olacak?


Videolar sonrası ve tüm eğitim dönemi boyunca soru sorulması serbest arkadaşlar. Eğitim videolarının ilerleme şekli de sizlerin talepleri doğrultusunda yönleniyor.

Bizim sunduğumuz ürünleri öğrenmek için iletişime geçebilirsiniz. Sunduğumuz ürünler zorunlu değil, ürünler sizin seçtiğiniz (kendi mevcutta fiziksel satışını yaptığınız vb) ürünler üzerinden ilerleyecek talep doğrultusunda.