Mfa
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Mezun
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Selamun aleykum, yine sizinle paylasmak istediğim harika bir konu var. Wordpress tema yapımına yeni başlayan, tema yapım mantığını anlamaya çalışan, PHP veya codex bilgisi çok az olan veya herşey tam olsa bile işleri hızlandırmak isteyenlerin kullandığı başlangıç temalarını biliyoruz. En meşhuru automatic'in yaptığı underscores fakat az biraz anladığım kadarıyla gereksiz ve karmaşık bir yapısı var.
Github üzerinden paylaşılan tamamen çıplak bir tema var. Ne yazikki 2 yıldır güncellenmemiş. Herkesin mutlaka işine yarayacak bir başlangıç kiti. Sizden ricam destekleyin ve geliştirilmeye devam edilmesi için teşvikte bulunun. Github'un mantığını çok bilmiyorum. Başka biri çekme isteğiyle kendi deposuna çekip kendi geliştirmeye devam edebiliyor herhalde, bu da güzel olabilir.
Bilgi paylaştıkça çoğalır tıpkı bunun gibi. Ülkemizde gelistiricilerin, yazılımcıların, tasarımcıların artması duasıyla. Buyrun github linki,
https://github.com/andjosh/naked-wordpress
Geliştiricisi yaşıyor mu bilmiyorum ama bu gibi öğretici başlangıç kitlerinin artması için destek olalım bence.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Teşekkürler hocam ama 1 2 kişi var Sadece forumda bilgi paylaşımı yapan onun haricinde kimse yanaşmıyor ülke olarak yardim konusunda çok gerideyiz ben bir yardim istedim konuyu 100 kişi okuyor bir tanesi bile bir yorum yazmaya bile üşeniyor ben eskiden çok yardim ederdim çünkü aldığım tüm bilgileri paylaşırdım herkes edinsin diye şuan çoluk çocuk dolu artık bu yüzden geride kaldık 4 yıl ara verdim çoğu şeyi unuttum millete muhtaç kaldık oda artık ölü
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Asker
-
-
Ad Soyad
Y** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Çok güzel konu tebrik ederim +1
1 kişi bu mesajı beğendi.
👑 Duolingo Öğretmen Hesabı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hayır o konular için yardim istememekteyim sağolun eleştireliriniz içinde ama maalesefki herkes yanılıyor bu konuda her neyse kolay gelsin size