Merhaba arkadaşlar can sıkıntısından dart dilini öğrendim ve flutter de uygulama deniyim dedim malum xamarin e göre daha performanslı ve kolay tasarım olarak artı dart dilide zaten .Net dillerine yakın hatta c# ye çok benzer. O yüzden pek zorlanmadım. Deneme App yapayım derken aklıma schedule yapmak geldi sizce bir schedule programında "şunu eksik yapıyorlar bunu eklersen güze olur" diyebileceğiniz bir özellik varmı? elim değmişken belki komple bir uygulama çıkarırım zaten iOS / Android aynı anda çıktı aldığından 2 platformada yazılmış oluyor ( benim gibi .Net developer olan xamarinciler bilir ne kast ettiğimi ). Aslında amacım birbirlerini eklemiş kullanıcıların birbirlerinin schedule larını görüp ona göre meet up yapabilmeleri.

Not: Bu arada taşlamadan beni belirtim örnek bir öylesine denemeler yapıyorum can sıkıntısından arada işlerimin durgunlaştığı zamanlarda...

Ve resimlere eklemediğim takvim sayfası var ordan güne vesaate basılıp schedule time set yapılıyor.

Ingilizce olmasına takılacaklara şimdiden söyleyeyim ben böyle yazıyorum genelde yazdıklarımı.

Kısa video linki :

[M]https://files.fm/f/dm7xyh46[/M]