Teşekkür ederim. Twitter hep uhte kalan bir platform. Tr piyasasında gelir ve imkanlar kısıtlı o nedenle dış piyasa daha etkili benim için. Diğer sosyal platformlarda enerji sarf etmek istemiyorum. Tr de geri dönüşler çok zor. Mevcut enerjiyi farklı dillerde değerlendirmek amacım. O nedenle twitter tr hesap için daha makul, instagram çıkalı twitter kullanıcıları biraz daha bilinçli kesim olmaya başladı, başı boşların çoğu instaya kaydı. (Başı boştan kastım sosyal medyayı para değilde günlük paylaşımlar için kullananlar, yoksa kimseye bir şey dediğim yok.)
Para kazanmayacağım sistemlerle vakit öldürmek istemiyorum.
Para kazanmayacağım sistemlerle vakit öldürmek istemiyorum.
aynen para kazancı yoksa bence kalan her şey boş, ben sitemin paylaşım sayısının artması için her sosyal platformda varım (yabancılar dahil). sitem daha fazla paylaşıldığı için da/pa değerleri çok sağlam. yolun açık olsun, Twitter konusunda güçlüyüm ama illegal işlerde paylaşım yapmaktan korkarım. mesela birilerinesistemi anlattık başladılar,sonra doğal olarak pinterest hesapları ya da adsenseleri banlandığı zaman bizi gelirler, ben üzülürüm. benim hesaplarım tanınan şahsi hesaplarım o yüzden ne kadar sağlam görünsede pinterests sitemine giren bir çok insanın adsensei banlı. ama sen işini biliyorsun sanırım o yüzden bence başarırsın.