Browland adlı üyeden alıntı

selcuksofta
Ben 1 yıldır pinterest üzerinden kazanıyorum. Hiç bir ihlal olmadı ve hit Pinterest üzerinden geliyor. Elbette bu banlanmayacak demek değil. Eğer oto sistem yapıyorsan farklı adsense kullanman gerekli zaten. Başka sitelerin olduğu adsenseyi kullanmak ciddi risk.

Ban sebebi pinterest değil, kalitesiz siteler. Kısa zamanda yüksek hit ve yüksek gelir. Buna rağmen sitede durma süresi az, hemen çıkma süresi fazla. Bu durum kalitesiz içerik ve kalitesiz trafik demek ki, banlar genelde geçersiz trafik ve tıklamadan kapanıyor.

Düzgün bir site yapılırsa google de sever, ziyaretçiler de...

kesinle katılıyorum dediğinize, kaliteli site şart. benim adsense gelirim 0,10 kuruş :) bana hit tablo atmayın :) ben günde 5 TL bile görsem aferin insanlara diyorum :) ben tanıtım yazısı satıp geçiniyorum, yani haber sitemden tanıtım yazısı yayınlıyorum. pinterest hesabımda kendi çapımda aylık 100 bin görüntüleme 5,1 k takipçili, hepsi % 100 organik asla hile bilel hep takibe takip, Tumblr'da pa değerleri 45-53 olan bloglarım dolu hep emek. ama mesleğim muhasebe olduğu için öyle ciddi kazançlara dökemedim işi. hatta keşke mesleğimi bırakıp yaşım 46, evde oturup 24 saat bu işlerle uğraşsam günde 50 TL kazansam yeter gider, fazlası forumdaki canların olsun. Pinteresti görüyorum bu sizin attığınız bile az, nasıl oluyor elbet bilmiyorum ama günde 1.000 TL kazanıyorum diye resim atan bir sürü kişi var, tebrik ediyorum.