selcuksofta
Günde 1k üzeri kazanç sağlayan bir çok kişi var. Bunlar daha çok 1 domain altına 50-100 sub domain açarak pintereste otomatik pin atan kişiler. Evet adsensesi banlanmayıp kazananlar da var. İlk yatırım maliyeti var.
Yeni adsense de domain onayda, onaylanınca en azından 10 - 15 site açıp ilerleyebilirim yukarıdaki gibi.
Mevcut tr sitem ise sizinkine benzer bir mantık, adsense zaten yok, temiz bir site olsun istiyorum.
Hazırda yaptığım sistemde 3 sitem var. Kazanç 3 siteden gelmektedir. Manuel olarak ilgileniyorum ben. Otomatik sistem şuanda yok.
tebrik ederim, dediğim gibi sosyal medya anlamında para kazanabileceksem destek olmak isterim. ama siz kendi reklamınızı yapacaksınız ve adsense olmayacak o yüzden bizlere kazanç düşeceğini zannetmem. ama legal olan banlanmaz diyebileceğiniz pinterest sitesi düşünürseniz ortaklık düşünebilirim. ya da benim haber sitemden adsense geliri yaratabilirseniz ona da ortak olabiliriz. haber sitem ile ilgili teklifim tüm foruma açık, site burada ve sizlere kazandırın kazanın derken, artı olarak ben yazı gireceğim ve sosyal medyalarda zaten paylaşmaya devam edeceğim. Günde 1k üzeri kazanç sağlayan bir çok kişi var. Bunlar daha çok 1 domain altına 50-100 sub domain açarak pintereste otomatik pin atan kişiler. Evet adsensesi banlanmayıp kazananlar da var. İlk yatırım maliyeti var.
Yeni adsense de domain onayda, onaylanınca en azından 10 - 15 site açıp ilerleyebilirim yukarıdaki gibi.
Mevcut tr sitem ise sizinkine benzer bir mantık, adsense zaten yok, temiz bir site olsun istiyorum.
Hazırda yaptığım sistemde 3 sitem var. Kazanç 3 siteden gelmektedir. Manuel olarak ilgileniyorum ben. Otomatik sistem şuanda yok.