Bana sorarsanız çok çok riskli bir işlem. Yasa dışı site barındırmıyor olabilirsiniz ama site yani sonuçta aynı sunucuda pek çok site bulunacak. Site hack olayı olur başınız yanabilir, saldırganların niyetini veya ne yapacaklarını bilemezsiniz. Veya telif ile ilgili sorun olur. Sunucudaki bir virüs bütün siteleri etkileyebilir veya tek bir siteye gelen GET saldırılarından korunamazsanız tüm siteler çökebilir. Oldu da yasal bir durum oldu çağırdıklarında sizi ne diyeceksiniz veya ne söyleyebileceksiniz. Arkadaşımındı, dostumundu gibi şeylerin söz konusu olabileceğini sanmıyorum.
Sadece yasal açıdan değil, belirttiğim gibi neresinden bakarsanız bakın yük olabilecek bir risk. Özellikle hosting fiyatlarının, artan dolara rağmen bu derece ucuza bulunabildiği ya da yüzlerce firmanın 1 yıllık güçlü VPS/VDS sunucularını ücretsiz dağıttığı bu dönemde hiç bulaşmayın.
Durumu olmayan bir öğrenci olduğumu farz edelim ve çok basit bir hesaplama yapalım. Mesela Google Cloud'a üye olsam 1 yıl canavar gibi bir sunucu sahibi olabilirim, sonraki bir iki yıl Alibaba cloud'un promosyonlarından yakalarsam yine bir kuruş ödemeden ortalama iki yıl daha sunucuyu kullanabilirim. Amazon AWS ile bir yıl daha ve sonrasında Azure ile de ücretsiz kullanımım devam eder. Buyrun 5 yıl boyunca bir kuruş sunucuya para ödemedim. :) Hem de Türkiye'nin en hızlı hosting firmasından 2 kat daha hızlı sunucularım olmuş olur. :)
Aynı şekilde hosting ücreti desek aylık 3 liraya bile yıllarca hosting satmış köklü firmalar mevcut. İlla bir eşe-dosta güzellik yapılacaksa hosting alıp geçin. Bu yüzden değmez uğraşmaya. :)