Backhoe
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
13, (%92)
Kobe Bryant, en güzel yıllarımın efsanesi...
Küçükken attığımız basketlerde "KOBEEEE" diye bağırdığımız adam.
Şu saatlerde bir helikopter kazasında hayatını kaybettiği açıklandı ve doğrulandı.
Daha bu sabah saatlerinde LeBron'ı kutlamıştı "ne büyük adamsın ya sen" demiştim, akşamına uyandığımda bu haberi aldım.
Seni yıllarca sahnenin en zirvesinde, spotların altında izlemek çok keyifliydi.
Işıklar içinde uyu, kendi adıma yaşattığın her anı, her saniye için teşekkür ederim BLACK MAMBA.
"MAMBA OUT" :(
Ne diyeceğimi, ne söyleyeceğimi bilmiyorum. Sevdiğim insanları kaybetmeye alıştım ama üzülmeden edemiyorum. Son yıllarda çok kaybettik.
Huzur içinde uyu, rest in paradise...
Bu bir link paylaşılacak haber postu değil, sizler de kendisine veda etmek istersiniz diye açtım bu postu.
Güncelleme : TMZ Kızının da helikopterde olduğunu ve onun da hayatını kaybettiğini belirtti.
Ne söyleyeceğimi bilemiyorum gerçekten..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Çok üzgünüm. Ciddi manada böyle büyük bir efsaneyi çok erken kaybettik. LeBron skorer tahtını aldığında bile güleryüzlü açıklama yaptı. Lakers şampiyonluğunu görecekti. Bir nesile basketbolu sevdirdin sen Mamba!
Umarım sadece Mamba ve bir kızını kaybetmişizdir. Vanessa helikopterde değildi. Eğer dört kızı ve Kobe helikopterde ise Vanessa için de çok kötü bir durum ortaya çıkacaktır.
Şu an Denver-Houston maçında herkes darmadağın halde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Makine Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Yine insanımız her konuda olduğu gibi troll, duyar, bir şeyler adı altında konuyu çok farklı yerlere çekiyor. Kesinlikle bir nesili basketbola bağlayan insandır. Ben bizzat şahidim, sokakta hiç olacak çocuklar bu adam sayesinde basketbola tutunup kulüplerde oynadı. Onu da geçtim;bir insan bir kızı ile ölmüş. İnsan üzülür ya. Adam hep güler yüzlü yaşadı. Lakers maçında LeBron ile tokalaşmasını unutmayacağım.
Işıklar içinde uyu Black Mamba!