-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhabalar sürekli merak ettiğim bir durum söz konusu arkadaşlar.
Soracağım sorunun cevabı çok değişkenlik gösterdiğinin farkındayım, o yüzden net bilgiye sahip olan arkadaşlar bilgi verebilirse harika olur.
Hiç değilse Youtube kanalı olup para kazanan kişiler ne kadar para kazandıklarına dair bilgileri bizimle paylaşabilir mi acaba?
Ve hepinizin bildiği youtuber Barış ÖZCAN sizce ne kadar kazanıyor olabilir?
http://www.ilgikolik.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Blogger
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kendimde ytdan ciddi bir para kazanmış olarak tahmini değil kesin :) enaz 11,125K ama adam hakediyor diğerleri gibi slime yaparak para kazanmıyor bir bilgelik sevgisi aşılıyor insana
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
K** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Aylık 10 k kazandıkları kesin.
Günde 14 TL'ye reklam vermek ister misiniz ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İşsiz
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bir oyun yayıncısı yaklaşık 2 yıl kadar önce aylık 1 milyon izlenmeye yaklaşık olarak 600 dolar civarı kazanıyorum demişti. Tabi sitede olduğu gibi, orada da içeriğe göre kazanma durumu söz konusu. Oyun içeriklerine az veriyordu o zamanlar. Şuan durum nedir bilmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Crypto Trader
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Kendimden örnek vereceğim 2 yıl önce kapatılmadan önce kanalımda ağırlıklı Android oyunların ingilizce hilelerini bulup türkçe şeklinde açıklayarak anlatım yapıyordum. 5 k aktif abonem ve en az 5k, en çok 600 k izlenmem vardı. Ama ortalama 200 250 k izlenme alıyordum. Hile videoları olduğu için yorum çok oluyordu minimum 300 400 yorum oluyordu. Bu şekilde aylık 250-500 ₺ arası kazanç sağlıyordum. Bu kadar bilgi vermemin sebebi sadece izlenme değil youtube da etkileşim para kazandırıyordu. Tabi politikaları çok değişti şuan durum nedir bilmiyorum ama o zmanlar izlenme, yorum, paylaşım, Like hatta dislike bile etki ederdi kazanıma. Kanalımın kapanma sebebi de sağolsun Supercell Clash of Clans için çektiğim hile videosuna telif atmış oda hiç bildirimlere bakmadığım için 2 haftada 3 telif atıp Kanalımı kapatmıştı. (3 telif sınırsız ban sebebidir) Geçmiş bilgiler ile ne kadar faydalı olurum bilemem ama buradan birşeyler çıkarabilirsin. Ayrıca kimin ne kadar kazandığını bilmek BENCE görmedikçe imkansız.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Develoading....
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hocam ne yapacaksın milletin ne kadar kazandığını :D
Sardığımla aradığım mutluluktu güya..
RauL
Carpe Diem..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Artık yatırım yapmadan kazanmak zor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Benim de aklımda youtuberlık var. Eğer kazançlı bir mecra ise yer almak isterim. Yoksa boşa emek sarfetmek istemiyorum diyebilirim.
http://www.ilgikolik.com