Bence bir sonraki alışveriş için ücretsiz kargo yada indirimli kargo kodu olabilir bu bir süre sonra bir tane daha alayım demelerine sebep olabilir ve şahsen ben olsam atmazdım.
Ben bir ara gittigidiyor'daki bir mağazadan ayakkabı almıştım, bir kağıtta teşekkür yazısı ile küçük Hobby çikolatanın ucundan zımbalamış. Maliyeti 20-25 kuruş ancadır ama akılda kalıcıdır, siz de ya böyle bir şey yapabilirsiniz ya da SİTENİZİN REKLAMI OLMAYACAK ŞEKİLDE küçük sevimli anahtarlıklar verebilirsiniz. Toplu alım yaparsanız 1-1,5 TL'den alabilirsiniz. Bu iki yöntem de çok işe yarar kesinlikle deneyin, hatta teşekkür kağıdı + çikolata + anahtarlık gönderebilirsiniz, tam fiyat bilemem ama tahminimce 2 TL tutar. Bu 2 TL size sürekli müşteri kazanma potansiyeli sağlar.
Evet anahtarlık çok cezbediyor okadar maliyetsiz olacağını sanmıyorum ama ilk fırsatta küçük bir araştırmasını yapmak lazım. Çikolatada fena fikir değil ama anahtarlık yanında manidar bir not çok şık olabilir :) Teşekkür ederim güzel fikirler için :)