-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Çalışan
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aradan 4 Yıl geçmesine rağmen hayla bir Gelişme yaşanmayan PayPal için Artık umutlar tükenmeye başladı ! ilk açıldığı yıllar'da Turkiye,de stabil bir şekilde çalışan PayPal 2016 Yılında Türkiye Pazarından çekildi bu durum Türkiye 'deki Kullanıcılarını çok üzdü.. Türkiye'deki kullanıcılar PayPal'ın Türkiye ,ye tekrar gelmesi için çok sayıda imza topladı fakat PayPal'dan her hangi bir geri dönüş olmadı ! ama biz PayPal'ın Türkiye ,ye Tekrar Gelmesi için bıkmadan sıkılmadan Sosyal medya aracılığı ile sesimizi duyurmaya çalışıyoruz her yıl bir umut demektir.!
Sizde bizlere Katılıyor PayPal'ın Türkiye de Tekrar Açılmasını istiyorsanız,
Twitter üzerinden #paypaltürkiye #paypalturkey etiketi ile bizlere destek olabilirsiniz.
Amacımız Twitter gündemine gelerek bu konuya dikkat çekmektir.
Saygılarımla.
Mesaj 2 defa düzenlendi. Son düzenleyen: vipkral19 (22.03.2022 01:36)
dvrmkcn
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ogrencı
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
Dolaylı yoldan kullanıyorum ben sıkıntı olmuyor ama paypal niye 3.dunya ülkesine girişim yapsın ki ?
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
İşine gelmiyor hükumetin herşeydn vergi almak istiyorlar
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Şahsen kullanmıyorum. Ülke politikalarını kabul etmiyorsa olmaması gayet doğal.
5 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Pek mümkün görünmüyor. Şu konudan dolayı Türkiye'den çekildi şeklinde ortada çok fazla farklı haberler dolaşıyor. Benim bildiğim kadarıyla devlet, Avrupa sunucusunda bulunan Paypal üzeri yapılmış işlemleri incelemeyi ya da sunucularını Türkiye'de barındırmasını istiyordu. Paypal'da bunu kabul etmediği için lisans başvurusu yapmayıp çekilmişti.
Bana sorarsanız Paypal'ın böyle bir şeyi kabul edeceğini düşünmüyorum. Daha doğrusu şirket politikalarına ters düşen bir durum olabilir bu, yani diğer ülkelerin tepkisini çekerek firmanın ticari hayatına darbe vurabilir. Bundan Türkiye piyasası olmadan da iyi kazanıyoruz gibi bir anlam çıkabilir onlar adına. Özellikle artan dolar ile beraber bu durum Paypal'ın adım atmasını daha da zorlaştırıyor.
Diğer tarafta devletin de adım atacağını sanmıyorum. Fakat burada şöyle saçma bir durum ortaya çıkıyor. Paypal üzerinden şüpheli işlemleri takip etmek isteyebilir devlet, özellikle terör vb. konularda hassas olmak zorunda. Bu durumu devlet açısından anlayıp haklı bulabiliriz. Lakin, günümüzde Bitcoin gibi onlarca çok daha gizli para gönderme yöntemleri varken Paypal piyasada olmayınca şüpheli para işlemleri bitmiş veya azalmış olmuyor. Öyleyse diğerlerinin de yasaklanması lazım. Çünkü Paypal'ın olmaması ülkenin uluslarası ticaretine de ciddi anlamda darbe indiriyor. Özellikle freelance çalışmaların zirve yaptığı günümüz dünyasında bu durumdan ülke daha çok zararlı çıkıyor. Bu da ortada.
Paypal gerçekten çok iyi bir sistem mi derseniz, kesinlikle katılmam. Çok daha iyi sistemler mevcut. Ama en yaygın ve hemen hemen her alanda pek çok sorunu çözen bir uygulama olduğu tartışılamaz.
Durum böyle olunca belki uzun yıllar daha Paypal olmayacak gibi görünüyor. En azından çok yüksek ihtimalle.
5 kişi bu mesajı beğendi.
Mrtcn
PrismaCSI
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cyber Sec & Project Manager
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Güzel şaka, anca gülerim. Paypal türkiyedeki bedelli askerlik veya emeklilikte yaşa takılanlar hashtaglerine benzemez. Resmi yazışma bile yapsanız önemsemez.
Küstümü bir daha geri dönüşü yok, şimdi paypala yapılanların aynısını stripe kardeşe yaptılar. Adamlar direk sizlemi uğraşacaz dedi geçti.
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
vinç kiralama
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
paypal yüzünden ebaydan satışımı durdurmak zorunda kaldım. Açılsa iyi olur
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest Çalışan
-
-
Ad Soyad
H** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konumuza görüşte bulunan üyelere teşekkür eder iyi forumlar dileriz.