-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Natro pişmanlıktır.
Wordpress Festivalinde Natro ismini duyunca ondan bile vazgeçtim.
Gerisini siz düşünün.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Natro gibi köklü bir firma ile güzel hosting vs firmaları karşılaştırıyorsunuz çok gülüyorum. Senelerdir kullanıyorum bir kez olsun hata yaşamadım, ayda bir de ararlar sağolsunlar herhangi bir sıkıntı var mı? Geliştirmemizi istediğiniz bir şey var mı? diye. Hızı da gayet yerinde bütün isteklere kısa sürede cevap verebiliyor.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer(Php,Wp Plugin,Vbnet)
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
berkaycatak adlı üyeden alıntı
Natro gibi köklü bir firma ile güzel hosting vs firmaları karşılaştırıyorsunuz çok gülüyorum. Senelerdir kullanıyorum bir kez olsun hata yaşamadım, ayda bir de ararlar sağolsunlar herhangi bir sıkıntı var mı? Geliştirmemizi istediğiniz bir şey var mı? diye. Hızı da gayet yerinde bütün isteklere kısa sürede cevap verebiliyor.
beni kökü mökü ilgilendirmez ben ve sorun yaşayan insanların düşünceleri yorumları bunlar siz natro firmasına hayran kalmışsınız böyle devam edin ama lütfen bu fikrinizi kendinize saklayın benbim 3 aydır sorunumu gidermeyen firma sizi her ay arıyor öylemi çokkk çook komik yaa ahgahha
Php Yazılım Geliştirici [Php Bot , İddaa Tahmin Botu] , Wordpress Eklenti Geliştirici.
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
bilgisayarcı
-
-
Ad Soyad
T** C**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
guzel tavsiye ederim tabi ki sıkıntısız firma yok ama en azından karşınızda muhatap var destekleri kaliteli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
55 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Natronun destek konusunda bir eksikliğini yaşamadım ve çözüm odaklı yaklaştıklarını düşünüyorum.Zamanında çözümü çokta kolay olmayan bir sorunla karşılaştığımda bile kalıcı çözümle yardımcı olmuşlardı. En kısa sürede çözülür umarım hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer(Php,Wp Plugin,Vbnet)
-
-
Ad Soyad
İ** T**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
hocam 3 ay oldu
Php Yazılım Geliştirici [Php Bot , İddaa Tahmin Botu] , Wordpress Eklenti Geliştirici.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Maalesef köklü bir firma olması adamına göre muamele yaptıkları gerçeğini değiştirmiyor.
Şu an en revaçta olan : Güzelnet, Veridyen, Turhost
Veya vultr gibi yerlerden kendi sunucunuzu oluşturarak yayına devam etmek.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Son zamanlarda güzelhost da sunucu kaynakları yetersiz geliyor sunucuları yenilemesi gerekiyor sanırım bunun dışında pek sorun yaşamazsınız.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Web & Medya
-
-
Ad Soyad
T** H**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bana göre veridyen varken heyecan aramaya gerek yok. Şu güne kadar en ufak problem yaşamadım.
Yok ben heyecan istiyorum ama sıkıntıda yaşamayayım diyenlerdenseniz odeaweb destek konusunda gayet ilgili ve başarılı.
Güzelhosting kullandım. Dedim ki vay canına herkes kullanıyor ve herkes memnun. 3 aylık paket aldım. Çeşitli problemler yaşadık. Sorunlar sunucu kaynaklıydı. Desteğe ilettik problem gözükmüyor dediler. Neyse dedim sonra problemlerin ardı arkası kesilmedi. Sunucu taşınmasını rica ettim sağolsun sunucuyu hiç ikiletmeden değiştirdiler. Sonra sorunlar devam etti. Destek taleplerini "problem bizimle alakalı değil", "problem görünmüyor" gibi çözüm odağı olmayan cevaplardan yıldım. 3 aylık ücreti 15 gün kullanıp yaktım. Şimdi burada firma kötülemesi yapmıyorum. Demek istediğim şey her zaman her şey beklendiğini gibi gitmeyebilir.
Natro da kullanmış biri olarak natrodan her hangi bir şikayetim hiç olmadı.
Kafam rahat olsun uğraşmayayım diyorsanız google cloud varken firma ismi düşünmenize gerek yok..
1 kişi bu mesajı beğendi.