-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Ben size kalıcı bir çözüm açıklayabilirim. Yurt dışına gidin orada yaşayın yoksa ölene kadar bu topraklarda akıl, mantık ve vicdan dışı saçmalıklara maruz kalacaksınız.
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Web kazanç
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Paypal eskisi gibi değil. Gelsede eskisi gibi kullanılacağını sanmıyorum. Benim paypal adresim olmasına rağmen çok az kullanıyorum. Şu anda paypal alışveriş sitelerinde en fazla ek ücret ödeten bir ödeme yöntemi oldu. Para çekerken ve gönderirlende aynı şekilde. Yabancı sitelerden bir şey satın alacağınız zaman en az %20 komisyon alıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Ctrl+C
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** G**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
2 Öğrenci bu işe başlayacağız şirket kurmak vs masraflı olmaz mı kolay bir iş olacağını sanmıyorum bir yere geldikten sonra tabiki de olabilir
Ebay shopify biraz destek verecek yardımcı olacak biri var mı iletişime geçebilir mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Twitter ile hashtag ile olmaz.
Reis bir haykırır "Biz Ödeme Sistemi Yapmayı da İyi Biliriz" der, Yerli Paypal yaptık derler üstüne, mehter çalarız ama yine yurt dışı alternatif kullanırız keyfimize bakarız olur biter.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
rug
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yılbaşından önce mail atmışlardı. kalan bakiyenizi 1 ocak 2020 den önce çekmelisiniz diye. onlarında pek bir niyeti kalmadı diye düşünüyorum.