Gizemli LORD adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar yeni domain aldım mesutzeytin.com olarak blogumu yönlendirdim,yönlendirme çok yavaş oldu birde domainle siteme giriş yapıldığında hangi sayfayı açarsam açayım konu linki hep ana sayfa linki olarak geçiyor yani konulara özgü bir link yok....

Aşırı yavaşlığı az veya hit kaybına sebep oluyor şu an bile ama .com da bırakılmaz mesutzeytin yazınca googlenin son yaptığı güncelleme ile ilk başta o çıkıyor.

Adsenseye bugün 4. başvurumu yaptım muhtemelen yine red edecekler. site adresimi www.mesutzeytin.blogspot.com yerinewww.mesutzeytin.com veriyorum ama bu seferde siteniz çok yavaş v.s. diyor adsense blogger üzerinden ise başvuramıyorum hiç bir şekilde adsenseye...

Bu sorunlar aldı başını gidiyor sitemin pr değeride 2 oldu ve son iki ayda büyükm bir patlama ile ortalama günlük 1 k ziyaretçi ile Alexa değeri 600 bin küsürlere düştü.Sitem bu hazır yeni büyüme aşamasında iken sitemi güzel bir hosta taşıyayım ve güzel bir temaya geçeyim diyorum ben sizce geçsem mi hosta :S..

-İndexlerimin çoğu blogpot.com uzantısına ait ve çoğu ziyaretçim google üzerinden giriş yapıyor siteme hosta geçmem hit kaybına sebep olur mu olursa bunu nasıl minumuna indirebilirin.

-Alan adı ile hostun getireceği ziyaretçi ve seo artısı çok olur mu ilerleyen zamanlarda.

Birde bana önerebileceğiniz güzel temalar var mı?

-(WP Srpricht si hosta kurulup onu üzerine taşınıyormuş sanırsam tema WP uyumlu olmalı tema önerilerinizi o doğrultuda bekliyorum..)

--->Domain: www.mesutzeytin.com
---->Blog adresi: http://mesutzeytin.blogspot.com/

merhaba, siz domain yönlendirmesini yanlış yapmışsınız galiba