-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Gazeteci
-
-
Ad Soyad
D** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Gelen mail de "AdSense'e ilgi gösterdiğiniz için teşekkür ederiz. Uzmanlarımız yaptıkları inceleme sonucunda başvurunuzun programımızın ölçütlerini karşılamadığına karar verdi. Maalesef sizi programımıza kabul edemiyoruz." diyor. Sizce bu ne demek ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazılım | Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bende başvurdum yani kısacası diyorki site istatiskleri adsense için uygun değildir o mesajın hemen ardında nasıl düzeltileceğini önerir
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Ad Soyad
E** Y**
-
-
-
Ticaret
22, (%100)
Adsense politikalarını baştan sona okuyun. Bazı maddeleri eksik yaptığınız için kabul edilmiyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
PHP Coder
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
Bende 2 defadır reklam gösterme banı yiyorum bilmiyorum ne olacak adsensenin bu hali.
wmandro
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
bilgi işlem
-
-
Ad Soyad
S** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başka bir red sorusuna da yazdım bunu yine yazayım. Google artık çok zorlaştı eskisi gibi kolay onay vermiyor. Benim 70 konulu sitem de red yedi ama 100 konu üstü tüm sitelerim onaylandı. Sebep konu sayısı olabilir konu içindeki içerik kelime sayısı da olabilir. 2 paagraf yazıyla sayfalar açtıysanız geçmiş ola google artık onlara redi basıyor. İçerik bolluğu istiyolar
-
-
Yaş/Cinsiyet
19 / E
-
Meslek
*
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kuralları oku, her şeyi karşıladığına emin ol sonra başvur işe yaramaz ise googleye destek maili at
"Türkiye Cumhuriyeti Devleti şeyhler, dervişler memleketi olamaz!" -Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK