kampusula güzel dilekleriniz için teşekkürler. Videoları genellikle hep geç saatte çekebiliyorum gün içerisinde inanılmaz bir yoğunluğum oluyor hem yazılım işlerim oluyor hemde bilgisayar al sat işleri ile ilgileniyorum destek verdiğim müşterim oluyor servis için bekleyen firmalar script tema düzenleme işleri derken gün içerisinde çok yoğun oluyorum o yüzden bazı videolarımda kekelemeye veyahut yanlış şeyler söylemeye başlamışım bu tamamen yoğunluktan kaynaklı pazar günleri çok iyi geçiyor çünkü akşamı bütün gün dinlenmiş gibi oluyorum.

açıkcası ben böyle bir sorun ile karşılaşmadım bunun versiyon ile alakalı olduğunu da sanmıyorum fakat geçen gün bir deneme yapmıştım ve menü adını yanlış kayıt etmişim. veya kaydetmemişim böyle bir hata ile karşılaştım onun haricinde açıkcası böyle bir sorun yaşamadım enteresan. menü adına ve hangi menüye kayıt ettiğiniz de önemli bir etken.

bu arada yarın WordPress Codex BETA 2 geliyor çok güzel değişiklikler yaptım yarın saat 13:00 gibi videoyu ve programı paylaşacağım. uygulamada olmasını istediğiniz özellikler var ise lütfen bana bu başlık altından veya gsm whatsap gibi iletişim bilgilerimden ulaşabilirsiniz....