Face üzerinden öne çıkarmayı denedin mi hocam ? Bir reklam hesabınız var ise orada ''Bir instagram gönderisini öne çıkar'' butonu denenebilir. Bunun dışında yıllardır instagram da reklam oluştururum ama gözden geçir kısmı sorunuyla karşılaşmadım. Ekran görüntüsü eklerseniz birde öyle bakalım daha anlaşılır olur . Olası muhtemel sorunlar şöyle:
Kart geçersiz olabilir
Kartta bakiye olmayabilir ve daha önce yapılan bir reklam borçlanması olabilir (böyle bir durumda instagram dan ödeme yap butopnu çalışmasa bile facedeki reklam bussines le yapılabilir.
Görselde ihlal var ise zaten tanıtım yap butonuna basmayada izin vermez. Aklıma şuanda başka birşeyde gelmedi ama bir ekran görüntüsü eklerseniz öyle inceleyelim birde
Kart geçersiz olabilir
Kartta bakiye olmayabilir ve daha önce yapılan bir reklam borçlanması olabilir (böyle bir durumda instagram dan ödeme yap butopnu çalışmasa bile facedeki reklam bussines le yapılabilir.
Görselde ihlal var ise zaten tanıtım yap butonuna basmayada izin vermez. Aklıma şuanda başka birşeyde gelmedi ama bir ekran görüntüsü eklerseniz öyle inceleyelim birde
Şu kısımdan sonrası sürekli Yükleniyor gözüküyor. Bu kısımdan sonrası yok anlayacağınız. Kart bilgileri kısmına erişemiyorum zaten çünkü ilerlemiyor.