lostyazilim
tr.link

3 domain tek tema

5 Mesajlar 666 Okunma
lstbozum
tr.link

SeceAVM SeceAVM Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 17.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek E Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 52 / 82
  • Ticaret 1, (%100)
Merhaba arkadaşlar benim bı sorum olacaktı şimdi 3 tane domain aldım hostingde yer var ama ben şunu yapmak istiyorum tek tema içerik vs herşey birebir aynı olacak şimdi hepsini tek veritabanına bağladım birinde düzenlediğim yazı diğer 2 sinde de değişiyor onda problem yok peki ben tema yapmak istiyorum birinde düzenlediğim zaman diğer 2sindede düzenlensin ne yapmam gerekiyor acaba ?

wmaraci
reklam

azembilisim azembilisim azembilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 10.03.2018
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Profesyonel Web Çözümleri
  • Konum Konya
  • Ad Soyad E** Y**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 79 / 323
  • Ticaret 22, (%100)
Aynı veritabanını kullanıyorsa bütün siteleriniz mantıken tek bir değişiklik diğer sitelerinize de etki eder. Çünkü tema ayarlarınız sitenin kendisinde değil veritabanında barınır. Diğer siteler de aynı veritabanına bağlı olduğu için tema ayarları her sitede aynı olması gerekir. Ama yaptığınız yöntem güvenilir değil, eğer yapabilirseniz hepsi için ayrı veritabanı kullanmanızı öneririm.
LifeTicaret

kişi bu mesajı beğendi.

azembilisim.com | Profesyonel Web Çözümleri

ogzhntr ogzhntr WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Elektrik - Elektronik Tekniker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad O** E**
  • Mesajlar 1858
  • Beğeniler 89 / 532
  • Ticaret 2, (%100)
Wordpress mu kur temanın kodlarında değişiklik yaptığın zaman diğer sitelerinde otomatik olarak etkilenmiş olur.

• Üyelik 17.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek E Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 52 / 82
  • Ticaret 1, (%100)

emreyavsan adlı üyeden alıntı

Aynı veritabanını kullanıyorsa bütün siteleriniz mantıken tek bir değişiklik diğer sitelerinize de etki eder. Çünkü tema ayarlarınız sitenin kendisinde değil veritabanında barınır. Diğer siteler de aynı veritabanına bağlı olduğu için tema ayarları her sitede aynı olması gerekir. Ama yaptığınız yöntem güvenilir değil, eğer yapabilirseniz hepsi için ayrı veritabanı kullanmanızı öneririm.

Kuracağım siteler kurumsal olacak yani 3 anahtar kelime var sektörle alakalı öyle sürekli içerik girişi vs olmayacak sadece galeriye referans yapılan iş resimleri atılacak şöyle bir sorun la karşılaştım iconlar ana sitede var iken diğer 2 sitede gözükmüyor kare şeklinde yada hiç yok

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 17.02.2019
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek E Ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** E**
  • Mesajlar 347
  • Beğeniler 52 / 82
  • Ticaret 1, (%100)

ogzhntr adlı üyeden alıntı

Wordpress mu kur temanın kodlarında değişiklik yaptığın zaman diğer sitelerinde otomatik olarak etkilenmiş olur.

Temanın kodlarına ellemeyecegim sadece tema panelinden düzenlemeler yapacam

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al