Türkiye'de sitelerden para kazanmak inanın çok zor, ama imkansız değil. Her 10 siteden 9'u patlıyor ama o geri kalan 1 site diğer 9 sitenin kazancının toplamından daha fazla kazanıyor. Bunu da nasıl yapabilirsiniz? Daha önce olmayan bir proje tasarlayarak yapabilirsiniz. Forumlarda illa ki görürsünüz, film sitesi kurup dünyanın parasını kiracam veya onedio tarzı site yapacam benim içerik ekleme derdim olmadan ziyaretçiler içerik girecek ben pars kazanacam düşüncesinde olan bir ton insan var. Bu dediğim 10 kişiden 9'u bu insanlar işte :) geri kalan 1 adam da daha önce hiç olmayan veya yurt dışından Türkiye'ye getirdiği proje ile parayı kuruyor. Eğer boyle bir fikriniz yok ise site işine girmeyin.
Diğer türlü nasıl para kazanabilirsiniz. 100 kelimesi 1,5 TL'den makale yazarlığı yapabilirsiniz. İşinizi iyi yaparsanız boş vaktiniz bile olmaz. Bir insan günde 5 saat otursa bilgisayar başına, yazma hızına göre değişiklik göstereceği gibi ortalama 5000 kelime yazabilir. Günde 5000 kelime yazıp haftanın bir gününü izin günü yaparsanız 1 ayda (28 gün) 75x24 = 1800 TL gibi bir para kazanabilirsiniz.
Ya da bir programlama dili (PHP-JAVA-PYTHON vs.) veya program (Photoshop-After Effects-İllustrator vs.) Öğrenerek çok daha fazla paralar kazanabilirsiniz.
Yazmaktan yoruldum, umarım işinize yarar :D